Over winewifey

Ha wijnliefhebber,

Bedankt voor je bezoek!
Deze website is ontstaan vanuit de behoefte mensen deelgenoot te maken van mijn passie. De passie voor wijn. En laat wijn nou net leuker worden als je het deelt!

Het begon allemaal tijdens de SDEN 2 cursus aan het Wijninstituut in 2014. Het enthousiasme dat daar werd gewekt heb ik om kunnen zetten in een job. Omdat ik mijn kennis wilde verdiepen heb ik in 2016 de opleiding WSET 3 gevolgd bij Winefield’s Auctioneers. Dit diploma hangt as we speak thuis aan de muur naast mijn wijnverzameling. Mijn eerste wijnreis naar de Elzas maakte daarna het plaatje compleet. Nu staan al mijn zintuigen op scherp wanneer het over wijn gaat!

Inmiddels heb ik ervaring opgedaan binnen wijnadvies, wijn & spijs, proeverijen, het geven van cursussen en het schrijven over wijn. De grote motivatie hierin en ik schreef dit al eerder; mensen deelgenoot maken van mijn passie. Ik word er enorm blij van als ik iemand enthousiast zie worden door wat ik vertel. Deze website is daar een verlengstuk van, maar persoonlijk contact vind ik het leukst. Wil je een keer met mij over wijn praten, neem dan gerust contact met mij op!

Santé!
Annick